Vitaminok vegetáriánus gyermekek számára

Country Life Tall Tree Gyermek rágható vitaminok

A gyerekeknek szánt vitamin-kiegészítők gyakran gumiszerűek vagy rágós tablettákká alakulnak. Gyakran előfordul, hogy a vállalatok zselatint használnak, amit néha zselatinnak használnak, hogy lágy, rágós konzisztenciát hozzon létre, ami megkönnyíti a vitaminok fogyasztását. A Nemzetközi Vegetáriánus Unió szerint a zselatint forrázó állati csontok, bőrök vagy inak okozzák, és nem alkalmas vegetáriánus étrendre. A vegetáriánus és a vegán étrendi igényekhez igazodó vitaminok megtalálhatók az élelmiszerüzletekben és az egészségtudatos specialitásboltokban, mint például a Whole Foods vagy a Vitamin Shoppe. Mint az étrendi változásokhoz hasonlóan, fontos megvitatni az orvosával vagy az orvossal történő kiegészítést.

VegLife Vegan Kids Multiple

A Tall Tree Gyermekek rágcsálnivalói a Country Life által készültek, különösen a gyermekek számára. A termék egyaránt multivitamin és ásványi komplex, amely egyaránt vegetáriánus és kóser formula. A más ételallergiával rendelkező vegetáriánus gyermekek szülõi azt találhatják, hogy a Tall Tree Children’s Chewable alkalmas étrendi problémákra. Ezek a vitaminok nem tartalmaznak búzát, tejet vagy mesterséges aromaanyagokat, és gluténmentesek.

L’il Critters Gummy Vitaminok

A VegLife Vegan Kids Multiple a Nutraceutical egy száz százalék vegán multivitamin, és nem tartalmaz állati melléktermékeket. A vitamin gyerekbarát bogyó ízben jön létre, de a gyümölcscukor vagy a mesterséges aromák helyett édesítőszereket használ xilitollal és szorbitollal. Minden tabletta rágható és alkalmas a 4 éves és idősebb gyermekek számára.

Gummy King Vitaminok

A L’il Critters márkájú vitaminok jelenleg három vegetáriánus gumiszerű alternatívát kínálnak a gyerekeknek: L’il Critters Multi-Vite Gummy Bears, Gyümölcs és Vega Bears és kalcium Gummy Bears with D vitamin. Miközben ezek a termékek állítottak elő állati melléktermékek nélkül, Termékek, nem minden L’il Critters vitaminok kizárólag vegetáriánusak. Mindenképpen ellenőrizze a csomagot, és olvassa el az összetevők listáját a vásárlás előtt.

A Gummy King több gumiszerű vitamint gyárt a vegán gyerekek számára, köztük a Vitamin C Gummi, a Cukormentes Multivitamin Gummi és az Echinacea Plus Vitamin-C és a Zinc Gummi. Minden gumiszerű vitamin, a DHA Omega-3 Gummi kivételével, a Vegan.org Certified Vegan, és csomagolásán kegyetlenségmentes védjegyet hordoz.