Vitaminok a menstruációs vérzés megszüntetésére

K-vitamin

A weboldal, az Egészséges Nők kijelenti, hogy a súlyos menstruációs vérzés (úgynevezett menorrhagia) úgy definiálva van, hogy minden menstruációs ciklus alatt minden órában áztatja a padot és / vagy a tampont. Dr. Marina Johnson szerint endokrinológus szerint a normális menstruációs periódus 2-7 napig tart, 21-35 napos cikluson belül. Ha a vérzés a periódusok között következik be, vagy a szokásosnál hosszabb vagy nehezebb, ezt abnormális vagy szabálytalan vérzésnek nevezik. Különböző okai vannak a szabálytalan vérzésnek, de a leggyakoribb a hormon egyensúlyhiány, vagy túl sok vagy túl kevés bizonyos hormon. A K-vitamin, a vas, a C-vitamin, az A-vitamin, a B-vitamin és a D-vitamin segíthetnek enyhíteni a súlyos menstruációs vérzést.

Vas

A honlap szerint az alternatív orvos, a K-vitamin legismertebb szerepet tölt be a vérrögök megfelelő segítésében és a túlzott vérzés megelőzésében. A K-vitamint is fel lehet használni a súlyos menstruációs vérzés megszüntetésére. A szerves tények azt mondják, hogy a K-vitamin zsíroldható vitamin, amely a bélben megtalálható. A javasolt K-vitamin napi adagja 65 mcg.

C vitamin

A National Anemia Action Council szerint a súlyos menstruációs vérzés a vashiányos vérszegénység egyik gyakori oka, amely havonta több millió embert érint. A Maryland-i Egyetem kijelenti, hogy kétféle kiegészítő vas: vas és vas. A vasalapú vas jobban felszívódik és a vas-tabletták előnyös formája. A vasfémek háromféle formában állnak rendelkezésre: vas-fumarát, vas-szulfát és vas-glükonát. Az elemi vas ajánlott napi adagja 60-200 mg.

A-vitamin

A C-vitamin segíthet a nők súlyos menstruációs vérzésének enyhítésében. A honlap, Anyatermészet szerint a túlzott menstruációs vérzést a törékeny erek okozhatják. A C-vitamin erősítheti ezeket a törékeny ereket, és kevésbé hajlamos a károsodásra. A javasolt C-vitamin napi dózisa 200 mg.

B-vitamin

Dr. Marilyn Glenville kijelenti, hogy az A-vitamin antioxidáns, amely segít megóvni a sejteket a károsodástól. Dr. Glenville kijelenti, hogy az A-vitamin szükséges a vörösvérsejtek sikeres reprodukálására. Az A-vitamin hiánya bizonyos nőknél nehéz időszakokat okozhat. Az A-vitamin javasolt napi adagja 1 mg.

Dr. Marilyn Glenville szerint a B-vitamin kedvező hatással van a nehéz időszakok enyhítésére. A B-vitamint a máj felhasználja, hogy a felesleges ösztrogénet gyengébb és kevésbé veszélyes formákká alakítsa. Dr. Glenville kijelenti, hogy a B6-vitamin szükséges a prosztaglandinok termeléséhez, ami csökkenti az abnormális véralvadást. A B6-vitamin javasolt napi adagja 100 mg.

A Quips és a párok számára, akik a gyógykezeléssel küzdenek, a D-vitamin enyhíti a súlyos menstruációs vérzést a hormonok kiegyensúlyozásával. A D-vitamin szintén fontos a mell, a vastagbél, a petefészek és a prosztatarák megelőzésében. A legjobb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű D-vitamint kapjunk, legalább 10 percet töltsünk naponta 2-3 alkalommal egy héten.

D-vitamin