Vernors ginger ale összetevőket

Áttekintés

A Vernors ginger ale, amelyet eredetileg a detroiti terület gyógyszerésze, James Vernor fogalmazott meg, az egyik legrégebbi amerikai üdítő. Vernors ginger ale még mindig az egyik legnépszerűbb gyömbér ales az országban. Az értékesítés többsége azonban Michiganben marad. A Vernors márka sikere a 19 gyömbérsavas szirupot alkotó összetevők megfelelő összetételében rejlik. Bár a pontos képlet továbbra is vállalati titok marad, egyes összetevők ismertek.

Természetes és mesterséges ízek

A Vernors ginger ale mind természetes, mind mesterséges ízesítést tartalmaz. Az elsődleges ízprofil a gyömbérgyökérből származik, amely a szénsavas szódákhoz hozzáadott citrusos ízeket eredményez. Ezenkívül a Vernors gyömbérsajt ízesítik a vaníliabab kivonattal, amely hozzáadja a szóda aromás jellegét.

Magas fruktóz tartalmú kukorica szirup

A Vernors gyömbérsüteményt magas fruktóz-kukoricaszirupmal édesítik, ezért van egy 12 oz. A kiszolgáló 150 kalóriát tartalmaz. A magas fruktóz-kukorica-szirupot tartalmazó élelmiszerek túlzott fogyasztása a Mayo Clinic szerint a súlygyarapodáshoz, az üregekhez és a megnövekedett trigliceridszinthez kapcsolódik, ami növelheti a szívroham kockázatát.

Citromsav

A vernors gyömbér ale citromsavat is tartalmaz, ami kesernyés keserűséget okoz. A teljes ízben betöltött szerepe mellett a citromsav természetes tartósítószerként is működik.

Szódavíz

A Vernors gyömbérsölyék elsődleges összetevője a szénsavas víz. Mint minden szódavíz, a szénsavas víz pezsgő textúrát is hozzáad a klasszikus italhoz.