Top anti-aging bőrápoló vonalak

Olay

A gyógyszertár és az áruház polcai olyan termékekkel teliek, amelyek az öregedés elleni küzdelmet ígérik a ráncok, az életkor és a homályos bőr megjelenésének csökkentésével, de sok lehetőséggel nehéz megmondani, hogy mely termékek fogják a legjobban megfelelni az Ön számára. Bár az új technológia és az új összetevők azt jelentik, hogy az új termékek rendszeresen megjelennek, egyes anti-aging bőrápolási vonalak általában jó lehetőségek.

La Roche-Posay

Ez a hosszú ideig tartó gyógyszertár stand-by továbbra is hatékony anti-aging termékeket állít elő Rosemary Ellis, a “Good Housekeeping” magazin főszerkesztője szerint, amely az Olay termékek 2010-es öregedésgátló díját tartalmazza. A Good Housekeeping Research Institute megállapította, hogy az Olay Pro-X Eye Restoration Complex, az öregedésgátló szemkörnyékápoló krém, az egyik leghatékonyabb a szem körüli ráncok csökkentésére. Az Olay Regenerist Filling Sealing ránckezelésnek köszönhetően a Good Housekeeping Research Institute homlok ráncainak csökkentése volt a legfontosabb.

Estée Lauder

Amikor az öregedésgátlással foglalkozunk, a megelőzés kulcsfontosságú – és nincs jobb módja annak, hogy megakadályozzuk a ráncokat, a tompaságot és az életkor foltokat, mint a napvédő rendszeres alkalmazásával. A La Roche-Posay Anthelios SPF 60+ a legjobb megoldás, mivel blokkolja mind a napbarnítót és a pattanást okozó UVB sugarakat, mind pedig az UVA sugarakat, amelyek roncsolják a sejteket, és ráncokat okoznak “- nyilatkozta Leslie Baumann, a” Women’s Health “magazinban. Ez a kombináció teszi a francia La Roche-Posay vonalat a legjobbak közé.

Boots No7

A csúcstechnológia az Estee Lauder öregedésgátló termékeinek jó tétjét teszi lehetővé. Az “Elle” magazin arról számolt be, hogy az Estee Lauder időzónája az Anti-Line / Wrinkle Eye Creme egyike az első öregedésgátló termékeknek, amelyek tartalmazzák a hialuronsavat és a keramidokat is – kombináció, amely a ráncok ellen küzd, mert a hialuronsav nedvességet vonz a bőrébe A ráncok és a kerámiák eltörő sejtjei segítenek megőrizni a nedvességet, magyarázza Jeannette Graf bőrgyógyász, az “Elöregedés, élet kezdete” szerzője az “Elle” magazinban.

Ez a brit drogéria márka meglehetősen új import az USA-ba, de a Good Housekeeping Research Institute-nál jó eredményt ért el, mondja Ellis. A No7 Protect & Perfect Intense Beauty szérumot a legjobb öregedésgátló szérumnak választották ki, mert képes volt a ráncok megereszkedését és meghúzását, valamint a bőrt megrántani, és a Boots No7 Intensive Line Filler a legjobb helyre került a finom vonalak simítására a Good Housekeeping Research Intézet.