Tíz természetes tisztító márka

Green Seal minősített márkák

A hagyományos tisztítószerek zöld vagy természetes termékekkel történő cseréje mind egészségügyi, mind környezetvédelmi előnyökkel jár. A zöld tisztítószerek kevés illó szerves vegyületet (illékony szerves vegyületet) tartalmaznak. A VOC-k sok háztartási termék vegyi anyagai, amelyek légúti problémák, fejfájás és szédülés okozhatják a rövid távú expozíciót. A hosszú távú használat máj-, légzőszervi és reproduktív problémákat okozhat, beleértve a rákot is. A zöld tisztítószerek kevésbé károsak a levegőre és a vízre, és sokan környezetbarát csomagolást használnak.

Átlátszó címkézési társaságok

A Green Seal egy nonprofit szervezet, amely meghatározza és érvényesíteti a merev szabványokat a zöld termékek tanúsítására. A Green Seal-t átvevő termékeknek több tesztje és ellenőrzése van, amelyek biztosítják, hogy biztonságban vannak a környezet és az emberi egészség szempontjából. Ezek közé tartozik a többfelületű, fürdőszoba, üveg és padló tisztítószerek, valamint a koncentrált tisztító, amely hígítható. Az Office Depot márkája három zöldzárás-tanúsítvánnyal ellátott tisztítószert tartalmaz, beleértve az általános célú, fürdőszoba és üvegtisztító szereket is. A Green Scene címkével több, hitelesített zöld termék található kültéri háztartási tisztító munkákhoz. A fedélzet és a kerítés mossa, ház- és mellékvászon mosást, mosó- és viaszterméket és zsírtalanítót tartalmaz. A felelősségteljesen tisztított Nexgen Chemistries márka szőnyeget, fürdõt és nehéz tisztítószereket kínál, amelyek tanúsítvánnyal rendelkeznek a Green Seal tanúsítvánnyal.

Egyéb Természetes márkák

Egyes tisztítószer-termékeket a Green Seal nem tanúsít, de korlátozza a VOC-k és egyéb káros vegyi anyagok használatát. A címkén szereplő valamennyi összetevőt is felsorolják: a módszer szerint termékeik “nem toxikusak, természetes eredetű, biológiailag lebontható összetevőkből készülnek”. A cég különféle formákban kínál dish szappant, WC-tisztítót és konyhát, mosodát, fürdőszobát és többcélú tisztítószereket, köztük permeteket és törlőket. Termékeik többségét is számos különböző illat vagy szeszély nélkül kínálják, a hetedik generációs weboldal tartalmaz egy listát azokról a vegyi anyagokról, amelyeket nem használnak termékeikben, beleértve a foszfátokat, oldószereket és egyéb összetevőket. A márka fertőtlenítőszereket, mosodai és mosogatószereket, fürdőszobai felszereléseket és általános tisztítószereket is szállít.

Mrs. Meyers tisztítószerek biológiailag lebomlanak és foszfátmentesek. A Melaleuca EcoSense tisztító termékei “természetes eredetű összetevőket tartalmaznak klórmentes fehérítővel, ammóniával vagy formaldehiddel”, a cég honlapjának megfelelően. . Ételszappant, fürdőszobai tisztítószert és egyéb termékeket kínálnak. A Bronner Magic szappanok kasztíliai szappanból készülnek, amely növényi eredetű. A cég csomagolása azt állítja, hogy a szappanok több mint 18 felhasználásra alkalmasak, a Shaklee termékek nem toxikusak és biológiailag lebomlanak. Egyedi tisztítószereket és különféle tisztítószereket tartalmazó indító készleteket kínálnak.