Súly mellény edzés

A test súlyának növelésével a súlyozott mellények sokféle edzésre lesznek képesek. Az izomépítő testtömeg-gyakorlatokhoz a súlyozott mellények kihívást jelentő ellenállást eredményeznek. Ez az ellenállás és a súly növeli a kardiovaszkuláris gyakorlatok kihívását is, mint például a futás, a tónusizmok segítése és a szív pumpálása. A mellények a legjobbak a középszintű gyakorlatokhoz: győződjön meg róla, hogy kényelmesen végzi el a testmozgást saját testtömegével, mielőtt a mellényre pántol.

A súlyozott mellény erősen összpontosít az abszorbensre, a glutationekre és – leginkább a lábakra -, beleértve a borjakat, a kopoltyúkat és a combokat. Állva a hátán egyenes és a lábak váll szélességét, helyezze el a testét egy 20 fokos forgatás, tartva a csípő és a térd enyhén hajlított. Tegye a kezét a fej mögé, és térdre hajlítsa a felsőtest leeresztését. Csattogjon annyira, amennyit csak tudsz, törekedve a térdének 90 fokos kanyarulatára, ha nem tudod ezt elérni, addig csattogjon, amíg nem lesz kényelmes és fokozatosan a legkevésbé dolgozza le az utat minden alkalommal, amikor dolgozol. Tartsa egyenesen a hátát az edzés során. Tartsa a guggoló pozícióját egy számláláshoz, emelje fel a kezdőpozont, és ismételje meg.

Középfokú és tapasztalt futók próbálhatnak egy mellényt, amely a testtömegük körülbelül 10 százalékát teszi ki. Ez arra ösztönzi a lábizmokat, hogy keményebben dolgozhassanak futások, kocogások és egyenletes séták közben. Bár a súlycsúszás kezdetben az izomzat kialakulását eredményezheti, a súlyozott és a nem súlyozott futtatások váltakozása javíthatja az állóképességet, az erőt, a sebességet és a laktát küszöböt. Ne használja a mellényt minden alkalommal, amikor futsz, mert a test végül a súlyhoz igazodik, és ténylegesen csökkenti az átlagos sebességet. A középső és a rövid távú futók a legnagyobb előnyöket találják a súlyozott mellényeknél. A mellénynek a futó edzésbe való beillesztéséhez kezdj el a ház körül és a séták során, fokozatosan beépítve a gyakorlatba.

A súlyozott mellényű puskacsúcsok a karok, a mellkas és a váll szilárd és izomépítő gyakorlataként szolgálnak. Legyen feküdt a padlón, gyomor lefelé, és helyezze a kezét a váll szélességét a tenyér laposával és az ujjaival szemben. Támogassa felsőtestét, emelje fel a talajtól, hogy a karjaid 90 fokos szögben legyenek a könyökénél. Tartsd lábaidat, és tartsd meg a lábadat a talajról, támogatva a lábujjaidat. Lassú és szabályozott mozdulattal engedje le a testét, amíg a mellény mellkasi része érintkezik a padozattal. Emelje fel a testét a kiindulási helyzetbe, és ismételje meg.

Áttekintés

guggolás

Futás

Fekvőtámaszok