Milyen előnyökkel jár a p73 oreganoolaj?

Áttekintés

Az oregano a menta család faja, és számos egészségügyi előnye van. A helyi élelmiszerboltokban található oregánó olaja nem eredeti formája az oregánnak. Az igazi oregánó a földközi-tengeri régiók különleges körülményei között vadon él. A vadon élő Oregano P73 73% polifenolt jelent, és számos kiváló minőségű, gyógyászati, vad oregános keverék. P73 Az oregán a természetes vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. Kitűnő csíraölő ereje van, és számos állat számára természetes gyógymódként is használható. Mint mindig, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármilyen otthoni gyógynövényes készítményt használna.

Magas vitaminok és ásványi anyagok

A P73 oregán olaj számos vitamin és ásványi anyag gazdag forrása. Az Oregano Pro honlapja szerint gazdag természeti erőforrások, például klorofill, kalcium, magnézium, foszfor, cink, bór, kálium, réz és mangán. A természetes módon előállított vas egyik legjobb forrása. Magasabb antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármely más, eddig vizsgált gyógynövény. Majdnem 50-szer annyi antioxidáns aktivitást mutat, mint az alma és 30-szor nagyobb, mint a burgonya. Különösen fel van töltve a C-vitaminnal és a béta-karotinnal vagy az A-vitaminnal. A P73 Oregano Olaj nem mérgező, és mind a felnőttek, mind a gyermekek kívül és kívül is használhatók.

Germ-Killing Powers

Az oregano P73 legelismertebb előnye a mikrobiális gyilkosító hatása. Számos mikroorganizmus és fertőzés ellen tesztelt. A vényköteles gyógyszereknél jobb, mint a különböző típusú baktériumok elterjedésének vagy növekedésének megakadályozása. A gombaellenes tulajdonságai szinte azonnal segítenek a gombák elpusztításában. Az oregán olaj is élelmiszer-tartósító hatású lehet, mivel meghosszabbítja a legtöbb élelmiszer eltarthatóságát, ezáltal csökkentve az ételmérgezés kockázatát a húsokban és a baromfiban.

Természetes jogorvoslat

A P73 oregano igazi olajja számos izgalmas gyógymódot kínál számos betegséghez. Használható egy csipkebogyó hozzáadásával néhány csepp egy pohár sós vízhez, vagy hozzá néhány csepp a fogkeféhez. Ez természetes gyógymód, amely segít a rossz lehellel és a fogszuvasodással. Koraszülötteként is felnőttek és gyermekek kezelésére használják. Számos további betegség, amelyet a P73 Oregano Olaj felhasználásával lehet enyhíteni. A Harvest Moon Health Foods szerint az igazi oregánó hasznosnak bizonyult a hasmenés, a bélgáz és az emésztési problémák, valamint a torokfájás és a légzési nehézségek elleni küzdelemben. Az oregánó olaj helyileg is alkalmazható kiütések, ekcéma és egyéb bőrproblémák esetén.