Milyen előnyökkel jár a futópálya?

Áttekintés

A futás hatékony módja annak, hogy fokozza a szív-és érrendszeri fitnesz, a testsúlycsökkenés és a csontvesztés visszafordítása. Ezen előnyök mellett a futópályák elősegítik a versenyt, és arra ösztönzik Önt, hogy javítsa versenyképességét a csapatmunka előmozdítása mellett.

Egészséges szokások

Senki sem várja meg a három sajtburgert és a krumplit, majd kijön, és állítson fel egy személyes rekordot a pálya találkozásánál. Az edzők arra ösztönzik a sportolókat, hogy a versenyek előtt és után is jól fogyasszanak. Jobban teljesít, és jobban érzi magát, ha megfelelő képzésben részesül. Az egészséges táplálkozás lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban végezze el az Ön képességeit, így amikor nyomon halad, hajlamos egy egészséges étrendre.

Csapatmunka

A pálya egyéni és csoportos sport. Az Ön teljesítménye befolyásolja a csapatot, különösen olyan helyzetekben, mint a reléversenyek. Mind a négy tag egyformán fontos a versenyen. Mindegyik szerepet játszik a csapat erőfeszítéseiben. Ha még egy futó sem teljesít a legjobban, az egész csapat szenvedhet, vagy kompenzálni kell ahhoz, hogy pótolhassa gyengeségét. Ezen a csapatkötvényen kívül a pálya találkozik, barátságok alakulnak ki a gyakorlatok során. A futóknak várhatóan naponta kell edzeniük, és együtt kell elviselniük az edzéseket. Ez olyan kötvényeket képez, amelyek segítenek a csapat megerősítésében.

alkalmasság

A futás javítja a cardiovascularis edzést, valamint csökkenti a stroke vagy a szívroham kockázatát. Ha ezek a szokások korai életkorban kezdődnek, akkor nagyobb valószínűséggel bevonod őket a mindennapi tevékenységekbe. A futás szintén zsírégetést és izomtónust eredményez. A CDC szerint “a becslések szerint a gyermekek és a serdülők 2 és 19 év közöttiek 17 százaléka elhízott.” Ezek a statisztikák csak azt erősítik meg, hogy egy szervezett forráson keresztül történő futás, például a track, javíthatja a résztvevők életét, nem csak az egészséget.