Milyen előnyökkel jár a citromlé az arc számára?

exfoliant

A leggyakrabban a sütés és főzés során használt citromok nagyszerűen kiegészítik a bőrápolási rendszert. Ezek a kis sárga gyöngyök tartalmaznak magas C-vitamint és antioxidánsokat tartalmazó gyümölcslevekkel, és bőséges gyümölcssavakkal és cukrokkal rendelkeznek, amelyek remekül képesek exfoliáns, mitesszer eltávolító, bőrtisztító és napégés kezelésére.

Fekete fej eltávolító

A yourbestacnetreatment.com szerint a citromlé gazdag alfa-hidroxi-savakkal, amelyek segítik a bőr lerakódását és megszabadulni a halott bőrsejtektől. Az elhalt hámsejtek eltávolítása lehetővé teszi a pórusok légzését, elősegíti az új bőrnövekedést és segít fenntartani a bőr rugalmasságát. Javasoljuk, hogy tiszta citromlevet használjunk a pamutrúdra a könnyebb használat érdekében.

Bőrfényező

Amikor az arcunkon lévő természetes olajok eldugulnak, akkor egy mitesszer is előfordulhat. A szépség weboldala, a Look Great Lose Weight Pénzt takarít meg, azt sugallja, hogy minden éjszaka minden nap az émelygés alatt levő citromlé feltörti a mitesszereket, ha következetes kezelésként használják. Fontos meggyőződni arról, hogy a citromlevet másnap reggel leöblítik.

Távolítja el a leégést

A citromlé természetes módon ragyog, és könnyebbé teszi a bőrt. A levét használhatjuk az életkor foltok és más arckifejezések enyhítésére. A Naturalhealth.net Ausztráliában még azt is kimondja, hogy a citromlé felhasználható a rettegett “terhességi maszk” elhalványozására sok terhes nőknél.

Senki sem szereti a napégést, különösen az arcán. Fájdalmas, viszkető és nagyon száraz és kényelmetlen lehet. A citromlé a vízzel kombinálva természetes gyógymód lehet a fájdalom enyhítésére. A health911.com szerint a citromlevet és a víz egyenlő részeit használva, és az arc gyengéd mosásával hűlhet az égés, elősegítheti a gyógyulást és fertőtlenítő hatású lehet, hogy megakadályozza a napsugarakat és a hámlásokat.