Haditengerészeti játékok

Áttekintés

A háborúkban, egy klasszikus nyári táborban, két játékos vagy csapatok harcolnak, hogy bizonyítsák erejüket, mert nehezebbek húzódjanak, mint egy ellenfelük egy kötélen. A hátizsákos játékok jó alkalmat nyújtanak egy olyan mezőnyre vagy mini-olimpiára, ahol a csapatok számos különböző eseményen részt vesznek. Lehet játszani több különböző változata ennek a klasszikus játék az erő.

Négyutas kötélhúzás

A négyirányú háborús vadászgép több játékosot és csapatot képes elszállásolni, mint a klasszikus hátizsák. A játékhoz négy darab egyenlő hosszúságú kötél szükséges. A kötéleket össze kell kötni, hogy kör alakuljon ki, majd helyezze a köteleket a földre egy négyzet alakú, egy csomóval minden sarkon. Ossza a játékosokat négy csapatba, és egy csapat álljon a tér mindkét oldalán. Helyezzen egy élénk színű szalagot vagy babzsákot a négyzet közepére, hogy megmutassa az eredeti helyét. Amikor a játékvezető elfújja a sípot, minden csapatnak fel kell vennie a négyzet oldalát és fel kell húznia a kötelet. Ha elfogy az idő, a legmagasabb előrelépést elérő csapat nyeri a tér eredeti középpontját.

Úszómedence Tug of War

A hátizsákkal ez a változat a nyári hőségnek köszönhetően hűvös megkönnyebbüléssel jár. Vegyen egy csapatot egy vízzel töltött felfújható úszómedence mindegyik oldalán, hosszú sorban a két oldal között. Minden csapat vontat a kötélen, amíg egy csapat nem húzza a másikat a medencébe. Ön is játszhat medence vontatóhajó belsejében egy igazi úszómedence. A csapatok a sávsor mindkét oldalán álljanak. A csapat nyeri a másik csapatot ezen a vonalon.

Csúcsok a hátizsákkal

Ebben a változatban a háborús vadászhúzás során a játékosok felhasználhatják a győzelmek elérése érdekében az erőtől eltérő taktikákat. Állítson fel két csomót vagy fejjel lefelé lévõ tejládákat, amelyek egymástól 6-12 láb távolságban vannak. Helyezzen egy 25 vagy 30 láb hosszú kötelet a tuskók közé. Minden játékosnak állnia kell egy játékosnak, mindegyiknek a kötél egyik végét kell tartania. Ezután minden játékos meghúzza és meglazítja a kötelet a kötélen, hogy megpróbálja elviselni az ellenfelét, és elhagyja csonkját. Ha egy játékos keményen húzza a kötelet, és a másik meglazítja a markolatát, például az első játékos megbotlódhat a csonkról. Játszd ezt a játékot egy puha, füves vagy homokos felületen, hogy pihentesse a potenciális eséseket, vagy legyen egy spotter a játékosok mellett. Tudod, hogy a játék messier építése sáros szekrények körül a tuskók. A tömlőket vagy a sprinklereket kéznél kell tartani ahhoz, hogy lemossza a játékosokat.