Felhasználja a sejtek étrend-kiegészítőjét

Áttekintés

A Cell Food egy természetes antioxidáns táplálékkiegészítő formula, amelyet a NuScience készített, és sok felhasználási lehet az egészség- és táplálkozási programban. A gyártók a Cell Food-ot oxigén- és tápanyag-kiegészítőként említik, mivel 78 ásványi anyagot, 34 enzimet és 17 aminosavat tartalmaz az összes természetes növényi szerves anyagból. A NuScience azt állítja, hogy a Cell Food eloszlik olyan vízmolekulákat, amelyek negatívan töltött oxigénionokat biztosítanak, amelyek elektronokat adományoznak a szabad gyököknek, ezáltal stabilizálva őket, és csökkentve a radikális szintet akár 27 százalékig. Kérjen tanácsot orvosától, mielőtt a Cell Foodt szedné.

Étkezés kiegészítés

Az étellel 15 perccel vagy 45 perccel később kaphatunk ételt. Mivel a termék apró mennyiségű tápanyagot tartalmaz, például ásványi anyagokat, aminosavakat és enzimeket, versenyezhet az abszorpcióval az ételekből származó ételekkel. A NuScience azt állítja, hogy a Cell Food negatív töltése lehetővé teszi, hogy gyorsan felszívódjon és asszimilálódjon az élelmiszer jelenléte nélkül.

Vízadalék

Alternatívaként hozzáadhatja a teljes napi Cell Food mennyiséget egy vizes palackhoz. A NuScience nyolc cseppet ajánl 8 oz-nak. A víz háromszor naponta. A kényelem érdekében, egyszerűen adjunk hozzá 24 csepp Cell Food legalább 24 oz. Vizet és kortyoljon fokozatosan a nap folyamán. Jeff Anderson “Combat the Fat” szerzője nyolc 16-oz-ot ajánl. Napi vizes pohárral a jó hidratáció és az általános egészség fenntartása érdekében.

Pre-Workout kiegészítés

A Cell Élelmiszer edzés előtt a verseny vagy a sportos esemény növelheti az állóképességet, az erőt és a helyreállítást. A NuScience azt állítja, hogy a Cell Food fokozza a VO2 max-ot, az oxigénfelhasználás mértékét és az állóképességet. Ezenkívül a Cell Food növelheti a ferretin vagy a vas tárolását, és csökkenti a tejsav felhalmozódását, az izmok fáradtságának mellékhatását. Ezek a hatások lehetõvé teszik, hogy az izmok hosszabbak és keményebbek legyenek.

Workout kiegészítés után

Az intenzív edzés és a mindennapi aerobikus légzés a szabad gyökök természetes felhalmozódását okozza, a Manny Fausett “Free Radicals” szerint. A Cell Food táplálék kiegészítést biztosít az edzés után, mivel a NuScience azt állítja, hogy növeli az antioxidáns aktivitást. A szabad gyökök ellophatják az elektronokat a sejtmembránoktól, és károsíthatják a DNS-jét, ami sejtes működési zavarokhoz, betegségekhez és még a rákhoz is vezethet.

A Cell Food segíthet méregteleníteni a szervezetet. A szabad gyökök eltávolítása méregteleníti a szervezetet celluláris szinten. Ezenkívül a Cell Food segíthet a pH-nek a lúgosodás elősegítésében, ami elősegíti a toxinok eltávolítását a Paul C. Bragg “A böjt csodája” szerint. A Cell Food méregtelenítő hatása miatt gyakoribb a rendszeresség és a hulladék eltávolítása.

Detox ügynök