Felhasználás a grapefruit héra esetében

Áttekintés

A napi termékek újrahasznosítása, újrafelhasználása és újratelepítése népszerű módja annak, hogy környezetbarát legyen. Még az étel, amelyet eszel, olyan hulladékot eredményezhet, amely biológiailag lebontható, és nem feltétlenül kell szemétesküdé. A grapefruit, amit eszel, például tápláló, de a cserje tipikusan bejut a szemetesbe. Számos módja van arra, hogy használhassa ezt a héjat, így kevesebb hulladék keletkezhet.

Kandírozott grapefruit peel

Az édes foga köszönetet fog adni azért, hogy a gyümölcsedből származó kandírozott grapefruit héjat húz. A kandírozott rostot édeskésen lehet fogyasztani, vagy süteményeket, süteményeket és más desszerteket díszítenek, és egy finom édességet kölcsönöznek nekik. Az Élelmiszer és Bor weboldal megosztja Jacques Pepin séf receptjét kandírozott grapefruit héjjal, amely egy óránál kevesebbet vesz igénybe. A weboldal azt ajánlja, hogy a hűtőszekrényben, egy üvegedényben, szorosan illeszkedő fedéllel tárolja őket. A Serious Eats azt mondja, hogy a grapefruit héját is kandírozzák, majd csokoládéval borítják.

Grapefruit Peel Tea

Használja a fennmaradó grapefruit rudak, hogy a grapefruit héja tea. Ez a teát a Terra Turquoise Healing Arts szerint szétszakítja a nyálkahártyát és segít az allergiában. Az egyik nagy grépfrút héját egy és hat csésze vízzel forraljuk, majd egy újabb 15 percig pároljuk. Bár ez a tea keserű, az ivás segíthet eltávolítani a szervezetben lévő toxinokat.

Grapefruit Marmalade

A grapefruit hámozás megmentése hasznos lehet, ha otthoni dzsemeket és zseléket szeretne készíteni. A New York Times azt mondja, hogy a tél, a citrusszezon népszerű alkalom arra, hogy grapefruit héjat használjon a lekváros készítéséhez, egy lekvárt borjúhéjjal. A cikk egy receptet oszt meg a grapefruit és a Meyer citrommarmelád esetében, amely körülbelül egy órát vesz igénybe, és – ha sterilizált edényekbe helyesen tárolják – hónapokig tarthat. Ha nem tudja a lekvárt, akkor tárolható a hűtőszekrényben. A recept 5 font grapefruit héját kéri.

Grapefruit Só Scrub

A maradék grapefruit hámlás segíthet a bõr védelmében. A Gloss weboldal azt mondja, hogy a sózott sárgabarackot grapefruit kéreg segítségével fel lehet használni, hogy olyan héjakat használjon fel, amelyek hidratálják, hámlasztják és illatoznak. Egy evőkanál grapefruit zest kombinál a tengeri sóval, az olajjal és a gyömbérrel, és jól tárolja légszáraz tartályban. A Fényes figyelmezteti Önt, hogy ne használja ezt a sózzajt az arcán vagy a frissen borotvált lábakon.