Cinket tartalmazó vitaminok

Áttekintés

A cink az esszenciális nyomelem, amit az embernek nem kell nagy mennyiségben ahhoz, hogy egészséges legyen. Ritka esetekben, amikor egy személy cinkhiányt tapasztal, tünetek jelentkezhetnek, mint például a sebek lassú gyógyulása, a gyermekek kiesett növekedése és az akut hasmenés. Kaphat cinket a diéta, valamint a kiegészítők segítségével. Számos multivitamin tartalmaz cinket, valamint más, az egészségéhez elengedhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat.

GNC Férfi Multivitamin

A GNC Men multivitamin 25 mg cinket tartalmaz, ami az ajánlott napi 15 mg-os érték több mint 100 százaléka. A GNC Men multivitamin magas B-vitaminokat tartalmaz, amelyek antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek az Ön immunrendszerének előnyösek. A GNC Men multivitamin tartalmaz egyéb fontos tápanyagokat, mint az A-vitamin, a D-vitamin, a folsav és a kalcium. Ez a multivitamin egy független tesztet végez a Consumersearch.com által.

Centrum A a cinkhez

Tudja, hogy a Centrum A-Cink multivitamin cinket tartalmaz, mert így mondja a címet. Valójában az Centrum A-tól Z-ig 15 mg cink, pontosan 100 százalék az ajánlott napi érték, valamint egyéb vitaminok és tápanyagok. Ez a vitamin különösen hatékony lehet a premenstruális nők számára, mert 18 mg vasat tartalmaz, a menstruáció során elvesztett ásvány. Ez a multivitamin 500 mg folsavot is tartalmaz, ami megakadályozza a terhes nők csőhibáit.

Egy napi férfiak

One A Day Men multivitamin tartalmaz 15 mg-os ajánlott napi cinkmennyiséget is. Ez a vitamin tartalmazza a B12 és B6 vitaminokat, valamint a C, D és E vitaminokat. Egy A napi férfiak más ásványokat is tartalmaznak a cink mellett, beleértve a kalciumot, magnéziumot, szelént és krómot. A gyártó azt állítja, hogy ez a multivitamin segíthet a szívkoszorúér-betegség és az egészséges vérnyomás elősegítésében. A gyártó azt is állítja, hogy ez a termék lendületet adhat immunrendszerének és energiaszintjének.