Az olbaolaj felhasználásai

Áttekintés

Olba olaja borsmenta, eukaliptusz, cukorka, téli szürke, borókabogyó és szegfűszeges illóolajok kombinációjából áll. Míg nem találsz kiterjedt tudományos kutatást az Olba Olaj hatásosságáról, az a tény, hogy az Országos Rákkutató Intézet jelentése szerint a különböző illóolajok nyugtató, energizáló, immunerősítő és antibakteriális hatásai számos Javasolt felhasználás az Olba olaj számára.

Masszázs

Az illóolajok nagyon koncentráltak, egy kicsit hosszú utat tettek meg. Csak egy vagy két csepp Olba olajat közvetlenül a fejére, lábára vagy bármely más fájó, fáradt vagy feszes testrészre alkalmazzon. Masszázs az olajban, és ügyeljen arra, hogy az olajat és a kezeit távol tartsa a szemétől.

Borogatás

Az illóolaj-tömörítés lehetővé teszi az olajok behatolását a bőre a masszázs erőfeszítése nélkül. A Penn Herb Company szerint a meleg tömörítés nyugtatja a fájdalmat, míg a homlokon hűvös tömörítés frissítő hatással bír. A tömörítéshez adj 10-20 csepp Olba olajat egy tál vízbe, áztasson egy ruhát az olaj-víz keverékben, csavarja ki a felesleges folyadékot, és vigye fel a ruhát bárhol a testén, kivéve a szemedet.

Áztatás

Az élénkítő lábfürdőhöz 25-50 csepp Olba olajat hígítson egy edénybe, és 10-15 percig áztassa a lábát a keverékben. A jól hígított Olba olaj formula is megmosható: 50 csepp olbaolajjal indítsa el a kádat, és lassan emelkedjen addig, amíg a koncentráció nem felel meg az Ön személyes preferenciájának.

Nyitott légzéscsatornák

Olba erőteljes illóolajjai segíthetnek megnyitni az orrot. Adjunk hozzá 20 csepp Olba olajat egy tál meleg vízbe, majd hajtogassuk át a tálat, és köpenyezzünk fel egy törülközőt a fejedre és a vállára, hogy segítsük a gőzöket. A gőzök belégzésével 5-10 percig tartsa a szemét zárt állapotban. Néhány cseppet is elhelyezhet egy tál gőzölgő vízben, és hagyja az ágy mellé úgy, hogy a gőzök áthatják a levegőt egy éjszakán át.

Egy diszkrét, on-the-go alkalmazáshoz öntsön néhány csepp Olba-t egy szöveten, és tegye fel ujját vagy egy zsebkendőt, amely a zsebében ül. Ha gyors felszedésre van szüksége, húzza ki a szövetet vagy a zsebkendőt, és gyengéden szippantja az élénkítő olajokat. Hasonló hatást érhet el éjszaka 5-10 csepp Olba olajat megtöltve egy zsebkendővel, és bepakolhatja a párnára.

On-the-Go sinus tisztább