A lipoflavonoid hatásai

Áttekintés

A lipoflavonoid egy over-the-counter táplálékkiegészítő, amelyet Meniere-betegség kezelésére használnak. Ezt kizárólag a Numark Laboratories gyártja az Edison, New Jersey, az Arches Tinnitus Formulas honlapján. A citrom bioflavanoid komplex mellett a lipoflavanoid C-vitamint, aszkorbinsavat és B-vitamin komplexet is tartalmaz. A többi multivitaminhoz hasonlóan a lipoflavonoidot úgy tervezték meg, hogy javítsa az étrend által okozott vitaminhiányokat, a vitaminok és ásványi anyagok helytelen felszívódását, valamint egyéb tényezőket. A citrom bioflavonoid komplex a hatóanyag-keverék, amely a Meniere-betegséggel kapcsolatos tünetek enyhítéséért felelős.

Tinnitus csökkentés

A lipoflavonoidot elsősorban a tinnitus gyógymódjaként forgalmazzák, a Meniere-betegséggel és egyéb körülményekkel járó krónikus csengés a fülben, az Arches Tinnitus Formulas honlapján. Míg a lipoflavonoid tüneteinek tünetei nem ismeretesek, feltételezzük, hogy ez a kiegészítés hisztaminra hat, amely szerepet játszik a vérben a fülcsatorna szövetekben. Ez segíthet csökkenteni a csengés gyakoriságát és súlyosságát a fülben. Úgy gondolják, hogy a lipoflavonoid a leghatékonyabb a fülzuhanás szenvedők számára, akiknek a állapota a Meniere-betegség és a vertigo következtében alakul ki: Lipoflavonoidot nem szabad tejtermékkel, például tejjel vagy joghurttel bevinni. Ezek a termékek akadályozhatják a szervezet azon képességét, hogy felszívja a vitaminokat, melyeket ez a kiegészítés biztosít.

Mellékhatások

Bár a Lipoflavonoid hasznos lehet bizonyos tinnitusos betegek számára, egyes mellékhatásokat is okozhat, jegyzi meg a Revolution Health honlapját. Ezek a mellékhatások közé tartozik a csalánkiütés, a légzési nehézségek és az arc duzzanata. Vannak még néhány kevésbé súlyos mellékhatás, beleértve a gyomorhurut, a kellemetlen ízt a szájban és a fejfájást. Bár ezek nem az egyetlen lehetséges mellékhatás, azok a leggyakrabban észleltek azokban az emberekben, akik negatív eredményt érnek el A Lipoflavonoid szedésének hatásai; A mellékhatások nem gyakoriak – azok a betegek, akik Lipoflavonoidot vagy más multivitamint szednek, rendszerint semmilyen mellékhatást nem tapasztalnak.

Gyógyszerkölcsönhatások

A lipoflavonoid általában biztonságosnak tekinthető, de lehet, hogy negatív kölcsönhatásba kerül bizonyos receptekkel és over-the-counter gyógyszerekkel. A lipoflavonoiddal kölcsönhatásba lépő leggyakoribb szerek nem szteroid gyulladásos szerek vagy nem szteroid gyulladáscsökkentők, például ibuprofen, ketoprofen és naproxen. Az is befolyásolhatja a diuretikumok és a szív- vagy vérnyomáscsökkentő gyógyszerek hatásosságát. Mielőtt elkezdi szedni a Lipflavonoid-ot, tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg szedett kiegészítőkről, gyógyszerekről és gyógynövényekről. Továbbá, ha elkezdi a Lipoflavonoid injekció beadása után kapni egy pótlást vagy vényköteles gyógyszert, forduljon orvosához.