A bojenmi tea egészségügyi előnyei

Fogyás

A Baojenmi tea a kínai tengerparti sziget Xiamen városából származik, az úgynevezett Egret-szigeten, a korábban élt sok kócsag madár miatt. A Bojenmi, ami az egészség megőrzését és a szép megjelenést jelenti, egy népszerű kínai tea, amelyet elsősorban fogyásként használnak. Ez a gyógynövénykészítmény egy elkészített laza tea, és a domináns összetevő egy Fujian tartományból származó tealevél, amely más tünetek mellett csökkentheti a vérzsírokat. A bojenmi tea íze enyhe és hasonló a fekete teához, de alig észrevehető éles és keserű ízzel, a Hagyományos Orvostudományi Intézet szerint. Mint minden gyógynövényhez, kérjük, konzultáljon egy szakemberrel a bojenmi tea használata előtt.

Csökkenti a koleszterint

A Bojenmi tea a Zhu Danxi kínai orvos által tervezett hagyományos formula származéka, amelyet a hagyományos orvoslás intézete szerint a 15. századi orvosi szöveg, “Zhu Danxi alapvető módszerei” írtak. A Bojenmi teát hagyományosan az emésztés elősegítésére, az étel stagnálásának eltávolítására, a váladék eltávolítására és gyengéd lazító hatás biztosítására használják. Ezeknek a terápiás hatásoknak a kombinációja az a megközelítés, amelyet a kínai orvosok a fogyás elősegítésére alkalmaznak. A Shen-chu, a maláta, a raphanus, a crataegus, a citrushéj és a pogostemon növeli a gyomor chi fájdalmát, ami javítja az emésztést, a fólió, a gomba, a citrusfélék, az alisma és a pogostemon segítenek kiüríteni az extra folyadékot a szervezetből, a pharbitis és a cassia gyengéd hashajtók.

Adagolás

A Bojenmi-t a magas koleszterin kezelésére használják, a súlycsökkentő tulajdonságai mellett. A gyógynövények olyan lépései, amelyek a pangó zsírt és az emésztőrendszerből származó vizet tisztítják, szintén segítenek az extra zsírok és a vér folyadékának tisztázásában. A Crataegus, a cassia és az alisma a formula gyógynövények, amelyek csökkentik a lipideket a vérben, a Hagyományos Medicina Intézete szerint.

A bojenmi tea ajánlott adagja 3-6 g egy pohár vízben naponta háromszor. A tea fogyása közben étrendi változások nélkül nem szükséges, de a táplálékfogyasztásnak megfelelő egészséges ételek táplálkozása segít a betegnek a testsúlycsökkenésben vagy a koleszterinszint feletti vér hatékonyabb tisztításában. Egy teáskanál cukor vagy édesítőszeres agave szirup fokozza a tea ízét, ha szükséges, a Hagyományos Orvostudományi Intézet szerint.